(Click here to translate this page in englisch)

GARANTIE & RETOURBELEID
Bij online aankopen op afstand is het retourrecht twee weken geldig. Naar schatting één week na goede ontvangst van het geretourneerde product heeft u een nieuw product of de aankoopprijs terug ontvangen. Neem contact op met de klantenservice voor het retouradres van het specifieke product.

Garantie houdt in dat het product exact wordt geleverd zoals te zien is op de foto en dat dit product gedurende minimaal één jaar op de juiste manier en zonder gebreken kan worden gebruikt. Schade/gebrek aan een product, terwijl het product correct is gebruikt, zal worden gerepareerd. Indien nodig wordt het product vervangen.
 
Als op verzoek voor de laagste prijs is verkocht, dan betreft dit een outletprijs zonder mogelijkheid tot ruilen, retourneren of garantie. Daarbij geldt dat voor elk product dat niet voldoet nadat het is afgehaald of aanbetaald, enkel ruilen of een tegoedbon mogelijk is. Dit zolang het product niet is gebruikt en binnen 2 weken in goede staat teruggekeerd bij onze leverancier. Dus let op volgens wetgeving geen geld-terug-garantie voor alle producten die zijn of worden opgehaald en twee weken retourrecht met geld-terug-garantie bij koop op afstand.

© 2017 - 2019 FORVIPZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel