(Click here to translate this page in englisch)

INFO & BESTELLEN
Wij verzoeken ieder die van onze diensten gebruik maakt de informatie op deze pagina door te nemen. Voor prijzen, bestellingen of speciale verzoeken kunt u onze klantenservice bereiken via webchat en indien afwezig whatsapp +31626291364

BESTELPROCES
Stuur onze klantenservice een foto van het gewenste product 
Geef daarbij lengte en gewicht aan voor kleding & EU schoenmaat voor schoenen.
Geef tevens aan: afhalen of thuis ontvangen.
Onze klantenservice zal de beschikbaarheid nakijken en indien beschikbaar de all in prijs bekend maken.
Na akkoord met de aanbieding ontvangen wij graag uw naam, adres en (aan)betaalwijze (bank, paypal/creditcard)
Voor afhalen van direct beschikbare items uit NL voorraad of voor contant (aan)betalen van te bestellen items zal een afspraak ingepland worden.(omgeving Utrecht)

LAAGSTE PRIJSGARANTIE & KWALITEITSCHECK
Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten met track en trace, inklaringsservice, belasting en retour/ruiloptie. Als met behoorlijk bewijs aangetoond kan worden dat hetzelfde product elders goedkoper wordt aangeboden onder dezelfde voorwaarde, dan zal de laagste prijs gegarandeert geboden worden. Voor kwaliteitscheck en klantbeoordelingen zie onze instagram of kom langs voor een item uit NL voorrad.

VOORRAAD NL - LEVERTIJD - BETAALMETHODE
Zie voor direct te halen producten zonder levertijd: (DAMES) (HEREN
Te bestellen items hebben een levertijd van 5/7 dagen geschat wereldwijd.  Bestellingen die we rechtstreeks naar de klant zenden dienen volledig vooraf te worden betaald. De traceercode zal de klant 3/4 dagen na betaling ontvangen. Betalen kan naar eigen voorkeur en in eigen omgeving zowel verzekerd met paypal aankoopbescherming als contant of per bank.

Producten die niet in NL op voorraad zijn en besteld worden waarbij afhaal wordt verkozen dienen te worden aanbetaald om (spook)bestellingen en daarmee gepaard gaande kosten te voorkomen. Let op: Vanwege ons online concept met ophaaloptie is er bij afhalen geen winkel of paskamer aanwezig.  

MATEN
Wij leveren alle dames en herenmaten waaronder veel unisex producten. Onze klantenservice checkt bij iedere bestelling en enige twijfel over de maat lengte/gewicht/voetmaat in centimeters. Zodoende is de maat in meer dan 99% van al onze leveringen passend. Kindermaten en grotere maten dan de standaards gaan op verzoek.

GARANTIE & RETOURBELEID
Garantie houdt in dat het product exact wordt geleverd zoals te zien is op de foto en dat dit product gedurende minimaal één jaar op de juiste manier en zonder gebreken kan worden gebruikt. Schade of gebrek aan een product, terwijl het product correct waarvoor bestemd is gebruikt, zal worden gerepareerd. Indien nodig wordt het product vervangen. 

Bij online aankopen op  afstand is het retourrecht twee weken geldig. Naar schatting één week na goede ontvangst van het geretourneerde product heeft u een nieuw product of de aankoopprijs terug ontvangen. Neem contact op met de klantenservice voor het retouradres van het specifieke product. 
 
Als op verzoek voor de laagste prijs is verkocht dan betreft dit een outletprijs zonder mogelijkheid tot ruilen, retouren of garantie. Daarbij geldt dat voor elk product dat niet voldoet nadat het is afgehaald of aanbetaald, enkel ruilen of een tegoedbon een mogelijk is. Dit indien het product ongebruikt binnen 2 weken in goede staat is teruggekeerd bij onze leverancier. Dus let op twee weken volledige retourrecht met geld terug garantie, dit volgens wetgeving bij koop op afstand. Geen geld-terug-garantie voor alle producten die zijn of worden opgehaald.

WETGEVING - AANSPRAKELIJKHEID - KLACHTEN
Zowel wij als onze leveranciers controleren producten op authenticiteit door materiaalbeschrijving en productbeschrijving tot in detail te vergelijken met wat wordt aangeboden in de winkelcollecties. Desondanks is door online inkopen op legitieme veilingen in combinatie met het gebrek aan documentatie, de originele oorsprong van producten niet standaard bekend. Houdt hier rekening mee indien u van onze diensten gebruik maakt.

Daarbij wijzen wij ieder die gebruikmaakt van onze diensten op de toepasselijke wet- en regelgeving in eigen land. Als u volgens de wet niet bevoegd bent om een ​​geïnformeerde beslissing te nemen, dan kunt u onze diensten alleen gebruiken met toestemming van uw wettelijke voogd. Bij vragen of klachten gelieve onze klantenservice per whatsapp benaderen. Wij doen er alles aan klachten te voorkomen of zo nodig met spoed en in redelijkheid naar wens van onze klant op te lossen. Klachten bekend gemaakt bij of door derde worden niet in behandeling genomen.

© 2017 - 2019 FORVIPZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel