RUIL & RETOURBELEID
Wanneer wordt besloten om een aankoop te retourneren of ruilen, word u verzocht om de aankoop inclusief alle toebehoren, terug te sturen in de originele verzendverpakking(en). Nadat u onze klantenservice schriftelijk op de hoogte hebt gebracht ontvangt u het retouradres en dient u te zorgen dat de bestelling in 14 dagen na ontvangst retour is gekomen.

Ruilen
Forvipz biedt eenmalig één gratis ruiling aan per product per klant. De mogelijkheid tot gratis ruilen beperkt zich tot het ruilen van hetzelfde product in een andere maat of kleur. Als je het product wil ruilen omdat de maat of kleur niet goed is, verzoeken we u de klantenservice te contacteren zodat we kunnen controleren of de vervangende maat of kleur op voorraad is. De ruiling kan plaats vinden zodra het te ruilen product door Forvipz is ontvangen. 

Retourneren
Als je de gehele bestelling wilt retourneren, verzoeken wij u om ons schriftelijk per whatsapp of email op de hoogte te stellen, dit uiterlijk 4 dagen nadat je de bestelling, of iemand anders in jouw naam (het postbedrijf uitgezonderd) hebt ontvangen. Het is niet nodig om de reden van het retourneren op te geven. Forvipz zal binnen 14 dagen het volledig betaalde bedrag terugstorten, mits de geretourneerde producten inmiddels door ons zijn ontvangen. De terugbetaling zal op dezelfde wijze plaatsvinden als dat je hebt gebruikt tijdens het bestelproces. Na 14 dagen is retouren niet meer geaccepteerd.

Forvipz zal in het geval van het retourneren van uw producten, de verzendkosten in rekening brengen. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht van het terug te betalen bedrag. U wordt verzocht rekening te houden met het feit dat de financiële verantwoordelijkheid voor de geretourneerde producten bij de klant ligt totdat Forvipz de teruggestuurde bestelling heeft ontvangen. Om deze reden raden wij aan om enkel met track en trace te zenden en het verzendbewijs te bewaren, totdat de teruggestuurde producten door Forvipz zijn verwerkt.

Afhaaltermijn bij afhalen van bestellingen
Na aankomst bestelling en melding van mogelijkheid tot afhalen heeft u 4  werkdagen de tijd uw bestelling af te halen/betalen.
Forvipz afhaalpunt zal bestellingen die 4 dagen na melding afhaalmogelijkgeid om welke reden dan ook niet zijn afgehaald/afbetaald, retour zenden.
Voor de zend en handelingskosten zal de aanbetaling gebruikt worden, de  aanbetaling komt zodoende niet retour. Wij verzoeken u  dan ook vriendelijke geen bestellingen te plaatsen die u niet van plan bent te betalen of waarbij u van plan bent om ongewenst af te dingen na bestellen/aanbetalen.  Afdingen na bestellen/aanbetalen of het niet in 4  dagen na afhaalbericht afbetalen/afhalen bestelling geeftt ons het recht de koop te ontbinden en de aanbetaling te gebruiken om kosten te dekken. Gezien onze ervaring is dit helaas nodig om te 
 voorkomen dat wij kosten maken voor  bestellingen die willekeurig ter bezichtiging of  ongewenst afdingen worden gemaakt.

© 2017 - 2019 FORVIPZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel