RUIL & RETOURBELEID
Wanneer wordt besloten om een aankoop te retourneren of ruilen, word u verzocht om de aankoop inclusief alle toebehoren, terug te sturen in de originele verzendverpakking(en). Dit met DHL express en importservice om de aankomst te garanderen.  Nadat u onze klantenservice schriftelijk op de hoogte hebt gebracht ontvangt u het retouradres en dient u te zorgen dat de bestelling in 14 dagen na ontvangst retour is gekomen.

Ruilen
Forvipz biedt eenmalig één gratis ruiling aan per product per klant. De mogelijkheid tot gratis ruilen beperkt zich tot het ruilen van hetzelfde product in een andere maat of kleur. Als je het product wil ruilen omdat de maat of kleur niet goed is, verzoeken we u de klantenservice te contacteren zodat we kunnen controleren of de vervangende maat of kleur op voorraad is. De ruiling kan plaats vinden zodra het te ruilen product door Forvipz is ontvangen. 

Retourneren
Als je de gehele bestelling wilt retourneren, verzoeken wij u om ons schriftelijk per whatsapp of email op de hoogte te stellen, dit uiterlijk 4 dagen nadat je de bestelling, of iemand anders in jouw naam (het postbedrijf uitgezonderd) hebt ontvangen. Het is niet nodig om de reden van het retourneren op te geven. Forvipz zal binnen 14 dagen het volledig betaalde bedrag terugstorten, mits de geretourneerde producten inmiddels door ons zijn ontvangen. De terugbetaling zal op dezelfde wijze plaatsvinden als dat je hebt gebruikt tijdens het bestelproces. Producten die na 14 dagen nog niet retour zijn gekomen kunnen niet meer worden geaccepteerd.

Forvipz zal in het geval van het retourneren van uw producten zonder reden, de verzendkosten naar uw adres in rekening brengen. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht van het terug te betalen bedrag. U wordt verzocht rekening te houden met het feit dat de financiële verantwoordelijkheid voor de geretourneerde producten bij de klant ligt totdat Forvipz de teruggestuurde bestelling heeft ontvangen. Om deze reden raden wij aan om enkel met DHL importservice  track en trace te zenden en het verzend  en ontvangstbewijs te bewaren, totdat de teruggestuurde producten door Forvipz zijn verwerkt.

 

© 2017 - 2019 FORVIPZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel