ALGEMENE VOORWAARDEN
Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie & producten op onze website aan u aanbieden.

WET -REGELGEVING EN AANSPRAKELIJKHEID:
 Ieder product wordt aan grondige douane inspectie onderworpen voorts  uitgeleverd hetgeen Forvipz als bewijs van origineel kwalificeert.  Bij koop op afstand is retouren voor geld terug of een ander product, twee weken onvoorwaardelijk van toepassing. Daarbij acht Forvipz de verzender van een pakket volledig aansprakelijk voor correcte aankomst van een zending. Dit is vanzelfsprekend van toepassing op een zending naar de klant als bij een retourzending naar Forvipz. Zodoende biedt Forvipz standaard een verzekering op uw bestelling en wordt de klant bij retouren altijd verzocht om met DHL  & track en trace  te verzenden.

Forvipz wijst iedere klant die gebruik maakt van onze diensten op de toepasselijke wet- en regelgeving in eigen land met betrekking tot (online)aankopen en het invoeren van goederen. Gebruikers van Forvipz dienen zelf voldoende onderzoek te verrichten en zich voldoende te laten informeren voordat zij van de geboden diensten gebruik maken. Forvipz voert geen controle uit op de oorspronkelijke herkomst en/of de rechtmatigheid van de geadverteerde producten of de bevoegdheid van onze leveranciers om producten te kopen/(door)verkopen of diensten aan te bieden en/of de bevoegdheid van klanten om producten te kopen of de diensten af te nemen.  

Vrijwaring dienst en beperking aansprakelijkheid Forvipz;

 Iedere klant vrijwaart Forvipz voor aanspraken van derden met betrekking tot schade geleden door;
(i) het aangaan van een overeenkomst op basis van een Advertentie,
(ii) het gebruik van via de Website gekochte producten; en
(iii) het gebruik van via de Website aangeboden diensten; en
(iv) het (beweerdelijk) inbreukmakende en/of anderszins onrechtmatige karakter van de (inhoud van de) Advertentie en/of het geleverde product.

Catalogus - Partnerlinks
In onze catalogus treft u meer aanbod. Producten uit deze catalogus zijn eveneens met aankoopverzekering & garantie te bestellen en/of af te halen. Wij ervaren geen aansprakelijkheid voor verwijzingen doormiddel van partnerlinks  en/of bestellingen uit onze catalogus gemaakt bij derde.

BETAALBELEID
Forvipz accepteert Cash, iDeal, Bankoverboeking, Paypal, en creditcards als betaalmethoden. Voor een prijsopgave, bestellen of betalen dient u klantenservice te contacteren per whatsapp of webchat.  In het geval van een terugbetaling - indien van toepassing - zal een dergelijke terugbetaling worden uitgegeven via hetzelfde betaalmiddel als gebruikt tijdens de aankoop.

Bankoverboeking
Na bestellen ontvant u per mail een factuur met rekeningegevens en ordernummer waarna  u het aankoopbedrag in uw eigen vertrouwde omgeving en op zelfstandige wijze kan overboeken. De  ontvangst van betaling zal per mail bevestigd worden.

iDeal 
iDeal is een betaalmethode via online bankieren. ook hierbij kunt uw bestelling in uw eigen vertrouwde omgeving betalen. Op deze wijze is betalen met verzekering eveneens mogelijk via gelijk oversteek service.

Paypal
Wij accepteren paypal, waarbij tevens met creditcard kan worden betaald. Maak hier in enkele minuten uw paypal account aan. Ook met deze betaalwijze  kunt u uw aankoop & retourkosten verzekeren.

Cash bij afhalen
Forvipz accepteert te controleren contant geld

VERZENDBELEID
Forvipz streeft er naar  om producten binnen 2 werkdagen na bestelling te verzenden en wereldwijd in geschat  5 - 7 werkdagen te leveren dit met DHL express inclusief importservice en zonder meerprijs bij aflevering.  Producten aanwezig in Nederland kunnen in 2 werkdagen geleverd worden. De levertijd is geschat en afhankelijk van omstandigheden bij verwerking  &  transport. 

Track & Trace
Zodra de producten zijn verzonden, wordt de consument per aangegeven contactgegevens bericht met een 'track en trace code'.

Aansprakelijkheid zending
Het risico van beschadiging en / of vermissing van producten berust bij de verzender tot het moment van bezorging aan de ontvanger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Een  afleverbewijs en getekend ontvangstbewijs uitgegeven door de vervoerder zal als bewijs van ontvangst gelden. 

Verzendkosten
Getoonde prijzen zijn inclusief zendkosten. 

RUIL & RETOURBELEID
Bij koop op afstand is retouren voor geld terug of een ander product twee weken onvoorwaardelijk van toepassing.
Wanneer wordt besloten om een aankoop te retourneren of ruilen, word u verzocht om de aankoop inclusief alle toebehoren, terug te sturen in de originele verzendverpakking(en). Nadat u onze klantenservice schriftelijk op de hoogte hebt gebracht ontvangt u het retouradres en hebt u maximaal 14 dagen om de bestelling ongebruikt terug te sturen met DHL express en importservice.

Ruilen
Forvipz biedt eenmalig één gratis ruiling aan per product per klant. De mogelijkheid tot gratis ruilen beperkt zich tot het ruilen van hetzelfde product in een andere maat of kleur. Als je het product wil ruilen omdat de maat of kleur niet goed is, verzoeken we u de klantenservice te contacteren zodat we kunnen controleren of de vervangende maat of kleur op voorraad is. De ruiling kan plaats vinden zodra het te ruilen product door Forvipz is ontvangen. 

Retourneren
Als je de gehele bestelling wilt retourneren, verzoeken wij u om ons schriftelijk per whatsapp of email op de hoogte te stellen, dit uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling, of iemand anders in jouw naam (het postbedrijf uitgezonderd) hebt ontvangen. Het is niet nodig om de reden van het retourneren op te geven. Nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van je verzoek om de bestelling te retourneren, heb je 14 dagen om de bestelde producten terug te sturen. Forvipz zal binnen 14 dagen het volledig betaalde bedrag terugstorten, mits de geretourneerde producten inmiddels door ons zijn ontvangen. De terugbetaling zal op dezelfde wijze plaatsvinden als dat je hebt gebruikt tijdens het bestelproces.

Forvipz zal in het geval van het retourneren van uw producten, de verzendkosten in rekening brengen. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht van het terug te betalen bedrag. U wordt verzocht rekening te houden met het feit dat de financiële verantwoordelijkheid voor de geretourneerde producten bij de klant ligt totdat Forvipz de teruggestuurde bestelling heeft ontvangen. Om deze reden raden wij aan om enkel met DHL importservice + track en trace te zenden en het verzendbewijs en getekend ontvangst te bewaren, totdat de teruggestuurde producten door Forvipz zijn verwerkt.

PRIVACYBELEID
Het waarborgen van de privacy van bezoekers is voor ons een belangrijke taak. U kunt privé aankopen doen en betalen in uw eigen vertrouwde omgeving. We gebruiken uw opgegeven naam en adres enkel om uw bestelling te verwerken en zullen uw gegevens nooit openbaar maken of gebruiken voor andere doeleinden dan de aankoop. 

Deze site maakt gebruik van cookies. We doen dit om informatie te verzamelen over de pagina's die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terugkomen en om te zien welke pagina's het goed doen op de website. We houden ook bij welke informatie de browser deelt. U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dit kan door de mogelijkheden van uw browser te gebruiken. U kunt meer informatie over deze opties vinden op de website van de aanbieder van uw browser.

Door het gebruik van de informatie en diensten gaat u akkoord met ons privacybeleid en de voorwaarden die we hierin hebben opgenomen.  Als u meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt, verwijzen we u graag naar de klantenservice. De contactgegevens vindt u onderaan elke pagina.

Wat te doen bij een klacht?
Klachten worden behandeld op basis van de informatie & voorwaarden op deze website. Om de kans op ontevredenheid te verkleinen verzoeken  wij ieder die gebruik maakt van onze diensten vriendelijk alle informatie op deze website zorgvuldig begrijpend door te lezen voor het plaatsen van een bestelling of indienen van een klacht.  Aan het niet doornemen of begrijpen van de informatie kunnen achteraf geen rechten worden ontleend.  Eventuele klachten dienen direct en duidelijk schriftelijk omschreven kenbaar gemaakt te worden te worden per mail aan info@forvipz.com. Stuur daarbij zoveel mogelijk informatie/foto's  mee die uw klacht onderbouwen. Forvipz streeft er naar om klachten te voorkomen en waar nodig naar redelijkheid in een termijn van twee weken op te lossen.  Bij het bieden van een oplossing streeft Forvipz altijd naar een tevreden klant.

WIJZIGINGEN:
Wij behouden ons het recht voor om informatie bij en/of het aanbod van producten en/of voorwaarden uit de huidige algemene voorwaarden te wijzigen zonder enige voorafgaande mededeling.

© 2017 - 2019 FORVIPZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel