OVER ONS & CONTACTGEGEVENS - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACYBELEID - VEELGESTELDE VRAGEN

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Hoe een prijs te vernemen of bestellen?

Na akkoord met algemene voorwaarden kan voor een prijsopgave of bestellen een productfoto doorgezonden worden naar onze whatsapp klantenservice. Vervolgens wordt je vrijblijvend geinformeerd over de prijs waarna indien gewenst via dezelfde klantenservice te bestellen is.

Klik hier voor bestellen of klantenservice contact

 

Zijn de producten origineel?

Forvipz is een shopperservice zonder betrokkenheid met merkenhouders en met eigen leveringsvoorwaarde & garantiebepalingen. Er is dus geen garantie van merkenhouders van toepassing, enkel de garanties van Forvipz!

Zie inhoud algemene voorwaarden voor meer informatie over de leveringsvoorwaarde en garantiebepalingen waarmee akkoord gegaan dient te worden voor iedere aankoop. 

Om aan wettelijke bepalingen maar tevens kwaliteitsnormen te voldoen verkoopt Forvipz geen goederen waarvan Forvipz kan vast stellen dat ze niet origineel zijn. Om tevredenheid te garanderen is niet goed geld terug door middel van aankoopverzekering van toepassing. 

 

Zijn er risico's op inklaring, extra kosten of douane problemen?

Forvipz garandeert belastingvrij vanaf Nederland te leveren. Dit zonder risico's op douane inklaring, extra kosten of anderszins problemen.

 

Ik wil het product persoonlijk komen bekijken en passen en indien goed kopen?

Producten weergegeven op de website afdeling stock NL kunnen dagelijks op afspraak worden afgehaald echter helaas heeft Forvipz heeft geen winkel of paskamer. Wel kan ieder product nagemeten worden om zodoende de juiste maat te garanderen.

 

Kan ik een product wat niet in Nederlandse opslag is bestellen en pas betalen bij afhalen?

Ook te bestellen producten zijn af te halen echter ter zekerheidstelling is hierbij een aanbetaling van 30% totaalbedrag vereist. Dit kan volgens de verzekerde geboden betaalopties: paypal - creditcards - oversteekservice IDEAL

 

Er komt of is een nieuw product uit welke ik niet op jullie site zie, kunnen jullie leveren?

Wij leveren tientallen merken en een te ruim en wisselend aanbod om online te tonen. Levering op verzoek of reservering is altijd mogelijk, stuur klantenservice een foto van het gewenste product toe en wij informeren je graag.

 

WHATSAPP KLANTENSERVICE

+31626291364

 

© 2017 - 2020 FORVIPZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel