FORVIPZ STANDAARDS...

Bijgewerkt op: 4 jun.WAAROM PRODUCTEN ZOVEEL IN PRIJS KUNNEN VERSCHILLEN

Online worden er vele producten aangeboden in verschillende prijsklasse en onder verschillende leveringsvoorwaarden. De ene verkoper - consument, richt zich meer op de prijs, de andere meer op duurzaamheid en authenticiteit. De bovenstaande foto's tonen aan dat er vele op elkaar gelijkende producten in omloop gaan, met een verschil in duurzaamheid en authenticiteit.


Kunt u de verschillen zien? De fotos van de producten van minder duurzame kwaliteit, welk niet voldoen aan de kenmerken van authenticiteit, zijn gemerkt met een rode kruis. Daarnaast ziet u het model van duurzame kwaliteit, welk voldoen aan de kenmerken van authenticiteit. Dit verschil, evenals het verschil in leveringsvoorwaarden, maakt het verschil in prijs.


Forvipz standaard is gelegen in het leveren van duurzaam kwalitatieve producten, welk voldoen aan alle kenmerken van authenticiteit. Daarbij wordt geleverd onder duidelijke leverings- en retourvoorwaarden, welk verzekerd kunnen worden met aankoopbescherming.


Tevens wordt op verzoek van en in samenspraak met de klant, zowel een extra maat als kwaliteitscontrole uitgevoerd, vanzelfsprekend vooraf aan levering. Zodoende worden verassingen achteraf voorkomen en de kans op ruilen - retourneren of een miskoop afgenomen. Forvipz service, it is . . .


Kunnen wij u van dienst zijn?
bron

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven